Returnare Gratuită Saranda-Fashion.ro pe teritoriul României

La Saranda-Fashion.ro returnezi fără griji! Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi gratuit articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește, o poți schimba cu alta (daca e pe stoc) sau poți primi banii inapoi. Cum? Simplu, fără niciun cost de transport, pentru ca îl plătim noi pentru tine! Pentru ca tu să te bucuri de un shopping online fără griji!

Returnarea gratuită a unei comenzi se face în următoarele condiții: dacă ești pe teritoriul României* și dacă alegi să trimiți returul prin firma de curierat rapid Fan Curier, cu specificația pe colet: „Plata la destinatar”*.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de ambalajele originale cu care a fost livrat, de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile Saranda-Fashion.ro va fi refuzat.

Echipa Saranda-Fashion.ro verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe Saranda-Fashion.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur).

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile de la primirea coletului, apelând numarul de telefon 0772296583

Vei lua legătura cu un Operator din Echipa Saranda-Fashion.ro, căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie să ajungă coletul cu articolul returnat și detalii legate de procedura returnării.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere) sau prin Poștă, până pe data de 15, respectiv 31 a lunii, după caz. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. În cazul în care dorești restituirea sumei de bani, este necesar să ne contactezi telefonic, pentru a ne comunica acest lucru!

Atenție: Returnările de bani se fac doar în data de 1, respectiv 16 a lunii, după caz, dar fara a trece mai mult de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur.

* Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora din afara teritoriului României vor fi suportate de către client.

Procedura de returnare în afara teritoriului României

1. Anunți returul, în termen de 14 zile de la primirea coletului, la email contact@saranda-fashion.ro sau la telefon +40 772296583 sau completezi Formularul de retragere
2. Noi îţi vom confirma prin email recepţionarea returului. În cazul în care doreşti returnarea banilor, te rugăm să ne anunţi telefonic la numărul 0 772296583, pentru stabilirea detaliilor privitoare la contul bancar.

Facem eforturi constante pentru a asigura taxe de transport cât mai mici.